Oferim rulmenti SKF si non SKF, precum si o selectie variata de piese si echipamente industriale la cele mai inalte standarde!

Distribuitor acreditat al gamei de rulmenti SKF, compania Rulmenti Suedia este prezenta pe piata de profil din Romania inca din 1998. Ne-am facut remarcati prin profesionalismul si calitatea superioara a serviciilor noastre, iar astazi suntem unul dintre cei mai apreciati furnizori de piese si echipamente industriale la nivel national.

In activitatea noastra, am reusit sa construim un portofoliu impresionant de produse si parteneri. In prezent, Rulmenti Suedia Cluj colaboreaza cu producatori de top, lideri de renume la nivel international. Ne mandrim cu statutul de distribuitor acreditat al produselor marca SKF (accesorii și rulmenti SKF), Bosch Rexroth, STM Italia, SIT Italia, Bahco, Loxeal-Wekem-Loctite, Klingspor, Interflon, Wicke, Legris si Dichtomatik.

RULMENTI SKF SI COMPONENTE INDUSTRIALE PREMIUM

Venim in sprijinul clientilor din sfera industriala cu o varietate generoasa de solutii, de calitate superioara: de la rulmenti SKF (rulmenti SKF industriali si rulmenti SKF auto), produse de transmitere a puterii, elemente de etansare, lubrifianti si sisteme de lubrifiere sau electromotoare, pana la produse consumabile si de mentenanta.

SERVICII TEHNICE SPECIALIZATE

Realizam servicii de audit energetic, mentenanta proactiva si predictiva, dar si o serie de interventii corective pentru reducerea vibratiilor. Cu o experienta vasta in domeniu, specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere asistenta de specialitate pentru evitarea defectiunilor de amploare, dar si pentru a maximiza performanta echipamentelor industriale.

Complementar, organizam o serie de cursuri de specializare si perfectionare tehnica, la Centrul Tehnic Cluj.